iPhone 15 – spoj inovativnog dizajna i vrhunskih performansi

iPhone 15 je telefon koji posjeduje brojne adute, zbog čega je u žiži interesovanja korisnika širom svijeta. U kompaniji m:tel je trenutno na sniženju, što je prilika koja se ne propušta.

Inovativan dizajn, moćan procesor, izuzetno izdržljiva baterija i vrhunske kamere… Sve to i još mnogo više nudi ovaj model impresivnih karakteristika.

Atraktivno kućište iPhone-a 15 izrađeno je od recikliranih materijala, najvećim dijelom od aluminijuma, što je jedan od razloga njegove male težine. Praktičnosti doprinose i njegove dimenzije (146,7 x 71,6 x 7,8 mm), jer lijepo sjeda u dlan  i savršen je za korištenje jednom rukom.

Izvor fotografije: Apple

Ekran je 6,1-inčni Super Retina XDR OLED, rezolucije 2556 x 1179 px, koji podržava širok raspon boja, tako da je svaki sadržaj koji gledate na ovom telefonu kristalno jasan i savršeno prirodan.

iPhone 15 posjeduje i zanimljiv detalj – Dynamic Island, koji prikazuje brojne važne informacije i pomoću kojeg je moguće i upravljati muzikom i još mnogo toga.

Telefoni kompanije Apple poznati su po vrhunskim kamerama, pa je gotovo teško dočarati koliko su savršene fotografije koje stvaraju senzori iPhonea 15.

Glavna kamera od 48 MP snima fotografije od kojih zastaje dah, tako da vlasnici ovog uređaja mogu s pravom da vjeruju da posjeduju profesionalni fotoaparat. Ovim telefonom ćete iz prvog pokušaja snimiti savršene video snimke, čak i u pokretu, tako da je savršen izbor za kreativce i one koji svoj rad promovišu na društvenim mrežama.

Fluidan rad u svakom trenutku obezbjeđuje moćan A16 Bionic čipset, u kombinaciji sa 6/128 GB memorije, što je dovoljno prostora za skladištenje aplikacija i velike količine podataka.

iPhone 15 podsjeduje novi USB-C priključak, koji omogućava punjenje Mac-a ili iPad-a istim kablom koji se koristi za punjenje telefona. Pomenućemo i snažnu bateriju, koja traje cijeli dan.

Više informacija o kupovini ovog impresivnog telefona, koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba.