iPhone 15 Plus podiže korisničko iskustvo na viši nivo

iPhone 15 Plus je vrhunski pametni telefon namijenjen onima koji ne pristaju na kompromise. Sve vezano za ovaj model je impresivno, tako da će vlasnik već prilikom prvog korištenja postati svjestan da je iPhone 15 Plus više od telefona.

U odnosu na standardni model – iPhone 15, koji je takođe izuzetno snažan u svakom pogledu, Plus model nudi veći ekran i dugotrajniju bateriju. Takođe, dizajn je još moćniji, sa akcentom na ergonomiji i ugodnijem osjećaju u ruci.

Sa dimenzijama 160,9 mm x 77,8 mm x 7,8 mm, ovaj uređaj savršeno sjeda u dlan i vrlo je praktičan za korištenje jednom rukom. U prilog tome ide i njegova težina od 201 gram.

Ekran je 6,7-inčni Super Retina XDR. Nudi kristalno listu i jasnu sliku, te je idealan za uživanje u multimedijalnom sadržaju, gledanje video snimaka i igranje igara.

Izvor fotografije: Apple

Apple uređaji su čuveni po vrhunskim kamerama, čime može da se pohvali i iPhone 15 Plus. Impresivna glavna kamera od 48 MP snima savršene fotografije, profesionalnog kvaliteta. I ljubitelji selfija biće oduševljeni fotografijama koje stvara prednja kamera, jer ovaj telefon izvlači najbolje iz svake situacije.

Zahvaljujući brojnim naprednim funkcijama, iPhone 15 Plus podiže korisničko iskustvo na viši nivo, potiče kreativnost i omogućava korisnicima da razviju postojeće ili otkriju nove talente.

Za besprijekoran, fluidan rad i pri najtežim zadacima zadužen je A16 Bionic čip, u kombinaciji sa 6/128 GB memorije, koji obezbjeđuje odlične performanse. Baterija je jedan od aduta ovog uređaja, jer garantuje dugotrajan rad.

Više informacija o ovom sjajnom telefonu, koji u m:tel-u možete kupiti po sniženoj cijeni, i još platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.