iPhone 13 je stigao u m:tel

Najpopularniji mobilni telefon današnjice – iPhone, nedavno je dobio svoje najnovije izdanje, iPhone 13 i iPhone 13 Pro, a korisnici već danas mogu da potraže svoj novi moćni uređaj u ponudi kompanije m:tel.

Sa ciljem da predstavi jedan od najupečatljivijih svestranih telefona, iPhone 13 donosi nove funkcije, ali i duže trajanje baterije, napajanje, bolji ekran i kameru.

Obradovaće vas činjenica da iPhone 13 omogućava nevjerovatan cjelodnevni život baterije, produžujući njeno trajanje do dva i po sata više u odnosu na prethodni model.

Novi A15 Bionic čipset uparen sa 4 GB RAM-a čini iPhone 13 još bržim. Oduševiće vas brzo i efikasno pokretanje više aplikacija i zadataka istovremeno.

Ljubiteljima fotografije i aktivnim korisnicima društvenih mreža će se svidjeti nova duo kamera iPhone 13 modela koja poboljšava jasnoću i optičku stabilizaciju slika koja je ranije bila dostupna samo na Apple-ovim Pro Max telefonima, što je velika stvar za one koji žele brzo i kvalitetno snimanje.

Velika razlika u odnosu na prethodne modele se ogleda i kroz napredni novi sistem sa dvije kamere za poboljšano iskustvo kreiranja fotografija i video zapisa pri slabom osvjetljenju.

A iPhone 13 Pro kamera je ’više Pro nego ikada ranije’, zahvaljujući super inteligentnom softveru za nove tehnike snimanja i slikanja omogućiće vam da kreirate i uređujete profesinalne fotografije i vedeo zapise i to dok ste u pokretu.

Sve informacije o cijenama uređaja i m:tel tarifama možete pronaći na www.mtel.ba ili na bilo kojem m:tel prodajnom mjestu širom Bosne i Hercegovine.