iPhone 13 ima sve što vam je potrebno

U bogatoj m:tel ponudi možete pronaći brojne vrhunske Apple pametne telefone, a ovog puta predstavićemo vam neke od aduta modela iPhone 13, koji je trenutno na akciji.

Sa aluminijumskim kućištem i staklenom zadnjom stranom, ovaj telefon je izuzetno lagan i elegantan, a samim i atraktivan i praktičan. Posjeduje IP68 certifikat, što znači da je otporan na vodu i prašinu, tako da ne morate da strepite kada ste vani.

iPhone 13 je stvoren da zadovolji potrebe najzahtjevnijih korisnika i pruži savršeno iskustvo u svim situacijama, pa nema sumnje da će vas osvojiti od prvog trenutka. Zahvaljujući Super Retina XDR OLED tehnologiji, na ekranu od 6,1 inča, zaštićenom Ceramic Shield glass tehnologijom, uživaćete u živopisnim bojama i oštrim detaljima čak i kada je izložen direktnim sunčevim zrakama.

Izvor fotografije: Apple

Telefon pokreće napredni Apple A15 Bionic procesor, u kombinaciji sa 128 GB interne memorije i 4 GB RAM-a. Pošto ćete dvostrukom zadnjom kamerom od po 12 MP iz prvog pokušaja snimati besprijekorne fotografije i video snimke, neće biti potrebe da telefon pretrpavate “duplikatima”, tako da će vam ova količina memorije biti sasvim dovoljna za sva multitasking iskustva.

iPhone 13 će ispuniti vaša očekivanja i što se tiče baterije. Ona je kapaciteta 3240 mAh i trajaće cijeli dan koliko god vremena proveli na omiljenom pametnom uređaju.

Podsjećamo, telefone iz m:tel ponude možete ih platiti i na rate, bez kamate, što je velika prednost.

Više informacija o ovom impresivnom telefonu, ali i drugim modelima iz m:tel ponude možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.