iPhone 12 – elegancija i kvalitet koji ne izlaze iz mode 

Apple je sinonim za kvalitet, što portvrđuju svi uređaji ove kompanije, među kojima je model pametnog telefona iPhone 12, koji možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.

iPhone 12 je tanak i elegantan i iako tipičan za telefone američkog giganta, za njegov dizajn može se reći da je doveden do savršenstva. Naravno, i specifikacije su vrhunske, stvorene da ispune zahtjeve i onih korisnika koji od pametnih telefona traže “malo više”.

Ovaj uređaj posjeduje 6,1- inčni Super retina XDR displej, rezolucije 1179 x 2556 px, sa zaobljenim ivicama koje prate lijepo, zaobljeno pravougaono kućište. Dimenzije 146.7 mm x 71.5 mm x 7.4 mm čine ga praktičnim za korištenje jednom rukom, ali je ekran sasvim dovoljno veliki za uživanje u web sadržajima, multimediji i igricama.

 Izvor fotografije: www.apple.com

Na njemu je smještena prednja kamera od 12 MP koja snima savršene selfi fotografije, sa naglašenim detaljima.

I dvostruka zadnja kamera, primarna i ultraširoka od po 12 MP, oduševiće i najzahtjevnije ljubitelje fotografije. Njima ćete snimiti i video snimke bogatih boja i impresivne čistoće.

Vrhunski 5nm A14 Bionic čipset zadužen je za besprijekoran, fluidan rad, a neće vas iznevjeriti ni baterija, kapaciteta 2840 mAh, koja podržava podržava 20W žičano i do 15W bežično punjenje. iPhone 12 ima ocjenu IP68, što znači da je vrlo otporan na spoljašnje uticaje.

Više informacija o ovom telefonu, koji u m:telu možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.