Inspirišite se vrhunskim performansama uz Huawei Nova 9 modele

U m:tel bogatoj ponudi uređaja uz Pretplata Top tarifu odaberite modele iz serije Huawei Nova 9

Pretplata Top tarifa donosi vam neograničene razgovore i poruke prema svim mrežama u BiH i u romingu regiona Zapadnog Balkana, te 25 GB mobilnog interneta u m:tel mreži i u romingu regiona Zapadnog Balkana. Ovog mjeseca spojite Top tarifu sa sjajnim uređajima iz Huawei serije Nova 9 i uživajte u vrhunskim performansama.

Sa Huawei Nova 9 telefonom istaknite se savršeno elegantnim dizajnom i obezbijedite vrhunske fotografije koje naprosto oživljavaju na velikom ekranu sa više od milijardu boja i visokim kontrastom.

Huawei Nova 9 otkriva nove mogućnosti u slikanju sa 50 MP ultra vision kamerom i velikim senzorom za 40% više unosa svjetlosti. Ugrađena vještačka inteligencija obezbjeđuje veći broj piksela i kristalno jasne fotografije kad god poželite.

Zahvaljujući prednjoj kameri visoke rezolucije od 32 MP, Huawei Nova 9 će vam pomoći da snimite realističnije boje, bogatije detalje i da dobijete izuzetne selfije.

Osim odličnih fotografija, snimajte i nevjerovatni 4K video sadržaj. Kontinuirano snimajte prednjom i zadnjom kamerom ili prebacujte snimanje sa jedne na drugu i kreirajte jedinstvene snimke.

Sa Huawei Nova 9 telefonom uvijek ćete biti spremni za polazak. Baterija od 4.300 mAh brzo se puni sa 66 W Huawei SuperCharge punjačem koji omogućava 60% napunjenosti za samo 18 minuta.

Uz m:tel Pretplata Top tarifu ovaj savršeni telefon može biti vaš uz mjesečnu ratu od 18,50 KM.

Inspirišite se vrhunskim performansama uz Huawei Nova 9 modele

Huawei Nova 9 SE, sličan svojim prethodnicima, pred kupce izlazi sa ekranom dijagonale 6,78 inča, čija rezolucija je FHD+ (2388 x 1080 piksela).

Pokreće ga čipset Qualcomm Snapdragon 680 SoC sa Adreno 610 GPU-om. Po pitanju memorije, dolazi sa 8 GB RAM-a, te 128 GB prostora za skladištenje.

Prednja kamera snima sa detaljnošću od 16 MP i ima otvor blende f/2.2. Set kamera na pozadini telefona ima senzor visoke rezolucije koji je prvi te vrste na Huawei pametnom telefonu. On prikuplja više svjetlosti, što rezultira većim dinamičkim opsegom i smanjenom bukom pri snimanju.

Glavna kamera ima 108 MP, ultra širokougaona kamera 8 MP, dubinska kamera je od 2 MP, a makro kamera ima 2 MP, dok se video zapisi snimaju kvalitetom do 1080p. Zahvaljujući snažnoj tehnologiji spajanja više kadrova, bilo da snimate danju ili noću, kamera će praviti živopisne i kvalitetne fotografije.

Snaga baterije iznosi 4.000 mAh, uz brzinu punjenja sa 66W Huawei SuperCharge tehnologijom punjenja.

Uz kupovinu Huawei Nova 9 SE u periodu od 1. juna do 1. septembra 2022. godine ostvarujete prvo na 12 mjeseci zaštite ekrana od oštećenja. Sve što je potrebno da uradite je da otvorite “My Huawei” aplikaciju i prijavite se putem svog Huawei ID naloga u roku od 30 dana nakon aktivacije uređaja.

Uz m:tel Pretplata Top tarifu ovaj model može biti vaš uz mjesečnu ratu od 10,57 KM.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi usluga i uređaja kompanije m:tel posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.