Infinix Smart 7 HD – odličan odnos uloženog i dobijenog 

Ako niste zahtjevan korisnik, ali ipak tražite kvalitetan i pouzdan pametni telefon, Infinix Smart 7 HD bi mogao biti savršen izbor za vas.

Možete ga pronaći u bogatoj m:tel ponudi i još platiti na rate, a evo šta vam ovaj atraktivni model nudi.

Krenućemo od fizičnog izgleda. U pitanju je telefon modernog dizajna, visine 163,9 mm, širine 75,5 mm i debljine 8,7 mm, praktičan za nošenje i korištenje jednom rukom.

Na ekranu dijagonale 6,6 inča, rezolucije 720 x 1600, smještena je prednja kamera od 5 MP, kojom uz malo vještine na dnevnoj svjetlosti možete snimiti selfije sasvim solidnog kvaliteta. Zadnja kamera je od 8 MP i njome ćete moći ovjekovječiti sve važne trenutke.

Telefon pokreće procesor Octa-core 1.6 GHz, u kombinaciji sa 2 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, koju je moguće proširiti pomoću microSD kartice. Između ostalog, Infinix Smart 7 HD posjeduje skener otiska prsta, kao i radio FM.

Baterija je velika i izdržljiva, kapaciteta 5000 mAh, što je važno za svakog korisnika, pogotovo onoga koji dosta vremena provodi vani.

Više informacija o ovom, ali i drugim sjajnim telefonima iz m:tel ponude potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.