Igra Fall Guys dobila zanimljiv alat

Popularna igra Fall Guys konačno je dobila Level Editor.

Igrači sada, u okviru 4. sezone igre, imaju priliku da sami osmisle uslove u kojima se igra Fall Guys odvija, odnosno da sebi olakšaju, ili otežaju dolazak do cilja. U svakom slučaju, mogu igru učiniti zanimljivijom i prilagoditi je svojim afinitetima i ukusima. Dakle, ova sjajna novina omogućava igračima da kreiraju multiplayer nivoe uvođenjem različitih prepreka, postojećih objekata i neprijatelja.

Kada igrač završi sa kreiranjem nivoa, dobiće kod za dijeljenje kako bi mogao pozvati svoje prijatelje da vide njegov “projekat” i isprobaju ga. Svoj nivo, koji se zvanično naziva Round, mogu javno dijeliti ukoliko to žele. Takođe, developer Mediatonic navodi da će biti sačinjena lista najboljih nivoa koje su igrači kreirali, što je za sve njih dodatni izazov.

Prema onome što smo imali priliku da vidimo, korištenje alata i uređivanje nivoa izgleda dosta jednostavno. Mediji prenose da će programeri koristiti ovaj način i za izradu budućih zvaničnih nivoa igre Fall Guys.

Pored ovog alata, četvrta sezona uvodi 50 novih nivoa, sa 20 odmah dostupnih. Pored toga, sa ovom sezonom stiže potpuno nova struktura Fame Pass-a. Po svemu sudeći, radi se o zanimljivim novinama koje bi ovu zabavnu igru mogle učiniti još popularnijom.