Idealna kombinacija – praznici i m:tel IPTV

Uživajte u najboljem sadržaju

Već u petak, 5. januara 2024. godine od 22.35 časova na Televiziji Republike Srpske možete pogledati biografsku dramu „Božji čovjek“ sa Mikijem Rurkom u glavnoj ulozi.

Izvor fotografije: RTRS

Život Svetog Nektarija Eginskog iz Grčke bio je praćen progonima i gonjenjem. Sveštenik običnog naroda, njegova poniznost iritirala je podređeni krug sveštenstva, a njegova predanost dodatno pobuđivala njihove sumnje i klevet. Upkos tome što je lišen crkve i prognan iz Egipta i parohijana koji su ga voljeli, Nektarije se prepustio tome da njegova vjera u Boga bude najbolja odbrana.

Film „Čovjek s hiljadu lica“ je biografski pustolovni triler. Priča o čovjeku koji je prevario cijelu zemlju. Ovaj film o varalicama i samozvancima inspirisan je stvarnim događajima i životom jedne od najintrigantnijih ličnosti u posljednjih nekoliko decenija, špijuna Franciska Paese. TV Pink World Cinema, ponedjeljak, 8. januar u 11 časova.

Izvor fotografije: Pink World Cinema

Film je osvojio 24 nagrade i 36 nominacija, među ostalima: nagradu Goja za najboljeg novog glumca (Karlos Santos) i najbolji adaptirani scenario; na Festivalu u San Sebastijanu ovaj istoriski triler osvojio je brojna priznanja.

Film „Ni na nebu, ni na zemlji“ je imao šest nominacija za Oskara, a nagrađen je sa ukupno 74 filmske nagrade. Ovaj fenomenalan film možete pogledati u utorak, 9. januara u 21 čas na STAR Life.

Izvor fotografije: STAR Life

Rajan Bingam je tipični poslovni čovjek koji putuje avionom od grada do grada, a njegov je posao otpuštanje ljudi. Svoj život Rajan provodi u američkim aerodromima, hotelima i iznajmljenim automobilima. Sve što njemu treba stane u jednu putnu torbu na točkićima. On je elitni korisnik svakog putničkog programa koji nagrađuje svoje korisnike i nadomak je postizanju svog životnog cilja – dostići broj od 10 miliona nagradnih milja. Međutim, u Rajanovom životu ne postoji ništa uz šta je zaista vezan. Kada njegovo zanimanje pobudi simpatična saputnica, Rajanov ga šef pod uticajem mlade i nadobudne stručnjakinje obavještava da je došao kraj njegovim putovanjima.

Srijeda, 10. januar, TV HBO 2 nam donosi avanturistički film „Zemlja“ u terminu od 20.55 časova.

Izvor fotografije: TV HBO 2

Dobitnica Zlatnog globusa Robin Rajt glumi i debituje kao režiser igranog filma o ožalošćenoj kosmopolitskoj advokatici koja odlučuje da odustane od svog starog načina života i potraži smisao života izvan mreže u velikoj i surovoj američkoj divljini.

Uz ove preporuke, praznični filmski maraton možete nastaviti uz Superstar i Apollon videoteke jer vam m:tel poklanja besplatnu aktivaciju do 31. januara 2024.