I ove godine m:tel-u nagrada Privredne komore RS

Na 18. Izboru najuspješnijih u privredi Republike Srpske, najuspješnijom u oblasti doprinosa razvoju korporativne društvene odgovornosti proglašena je kompanija m:tel

U organizaciji Privredne komore Republike Srpske, i ove godine održan je Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske. Ovo je 18. godina zaredom kako se manifestacije izbora na jednom mjestu okuplja privredna društva, najuspješnija velika, srednja i mala preduzeća koja su u prethodnoj godini ostvarila zapažene poslovne rezultate.   

Već tradicionalno, manifestacija je оdržаna u Kulturnоm cеntru Bаnski dvоr, 30. mаrtа 2022. gоdinе. Kompanija m:tel je proglašena najuspješnijom u kategoriji doprinosa razvoju korporativne društvene odgovornosti u 2021. godini, a ovo je čak osma nagrada u istoj kategoriji za ovu kompaniju u prethodnih 14 godina.  

U ime kompanije m:tel, nagradu je primio Nikola Tacić, izvršni direktor za korporativne poslove.

„Kompanija m:tel je godinama unazad prepoznata kao ona koja s naročitom pažnjom i dosljedno ulaže u zajednicu, pa je i ova nagrada još jedan dokaz tome. Kako bismo zajedno sa zajednicom u kojoj poslujemo stvorili ljepše i bolje okruženje za život svih, i u 2021. godini smo nastavili sa tradicionalnim humanitarnim radom, ali i partnerstvima i novim prijateljstvima sa institucijama kulture, obrazovanja, umjetnosti, sporta“, naglasio je ovim povodom Tacić-

On je dodao da je kompanija m:tel u prethodnoj godini fokus društveno odgovornog poslovanja stavila na humanitarno djelovanje, a sve u okviru velikog projekta pod nazivom „Niste sami, imate prijatelje“, čiji je cilj upravo pomoć pojedincu, običnom čovjeku, odnosno želja ove kompanije da bude uvijek tu za sve one kojima je pomoć potrebna.

Manifestacija koju Privredna komora RS realizuje godinama, za cilj ima promociju privrednih subjekata koji ostvaruju značajne rezultate u svom poslovanju, čime doprinose razvoju privrede u zemlji i regionu.