Huawei Watch GT 4 – podrška u svim izazovima

Huawei GT 4 je vrhunski pametni sat koji dolazi u dvije veličine, prilagođene različitim preferencijama korisnika.

Ovi satovi su u stanju da prate više od 100 sportova, čak i neke e-sportove, kao i brojne zdravstvene parametre, tako da su savršena podrška u svim izazovima. Uz njihovu kupovinu u kompaniji m:tel na poklon dobijate slušalice Huawei Freebuds SE slušalice, što je odlična prilika.

Huawei Watch GT 4 (46 mm) je debljine 11 mm, dok je manji model Huawei GT 4 (41 mm) tanji, samo 9,8 mm.

Oba modela nude visokokvalitetne AMOLED ekrane sa impresivnom rezolucijom, što omogućava jasnoću i živopisne boje prikaza. Vodootpornost od 5ATM omogućava korištenje sata u vodi, što je idealno za plivanje i druge vodene aktivnosti.

Izvor: mtel.ba

Huawei Watch GT 4 (46 mm) ima AMOLED ekran od 1,43 inča, rezolucije 466×466 piksela. Ovaj model koristi operativni sistem Android 6.0+ i težak je 48 grama. Povezivanje se vrši putem Bluetooth v5.1, a sat je opremljen akcelometrom i pulsmetrom.

Huawei Watch GT 4 (41 mm), ima ekran od 1,3 inča Super AMOLED sa istom rezolucijom od 466×466 piksela. Ovaj model je lakši, sa težinom od 37 grama, i opremljen je akcelometrom, pulsmetrom i barometrom.

Izvor: mtel.ba

Povezivanje preko Bluetooth v5.1 osigurava stabilnu vezu sa vašim pametnim telefonom, omogućavajući pristup različitim funkcijama i obavještenjima direktno sa vašeg zgloba. Huawei GT 4 (41 mm) je dizajniran da kombinuje stil i funkcionalnost, nudeći korisnicima napredne karakteristike u elegantnom i laganom pakovanju.

Atraktivni Huawei GT 4 satovi, koji mogu biti i savršen modni detalj, pružaju precizno i sveobuhvatno praćenje aktivnosti i stanja organizma, što je važno za svakog korisnika koji brine o svom zdravlju i fizičkom izgledu.

Više informacija o ovim satovima, koje u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.