Huawei Watch GT 3 SE spaja modu i tehnologiju

Pametni uređaji nisu tu samo da nas zabave. Svi oni imaju mnogo važniju namjenu. To se posebno odnosi na pametne satove, koji nam omogućavaju da još bolje čuvamo svoje zdravlje. Upravo u tome je sjajan Huawei Watch GT 3 SE, koji u m:telu sada možete kupiti po sniženoj cijeni.

Atraktivan, moderan i lagan, Huawei Watch GT 3 SE omogućava nam da na velikom AMOLED ekranu od 1,43 inča pratimo stanje našeg organizma 24 časa dnevno.

Jednako brine o našem fizičkom, ali i mentalnom zdravlju. Prati rad srca, nivo stresa, kvalitet spavanja…, a pripadnicama nježnijeg pola čak i menstrualne cikluse.

Od mnoštva sličnih uređaja različitih brendova izdvajaju ga jedinstven sportski dizajn i vrhunske funkcije koje nude podatke čija se relevantnost ne dovodi u pitanje.

Ovaj sat bilježi mnoštvo podataka o fitnesu te nudi savjete koji mogu biti prečica do uspjeha.

Izvor fotografije: Huawei

Huawei Watch GT 3 SE prati više od 100 režima vježbanja, tako da se možemo okušati u mnoštvu sportova dok ne pronađemo onaj koji nam najviše prija i sa kojim postižemo najbolje rezultate.

Za zdravo tijelo i um neophodan je kvalitetan san. Huawei TruSleep registruje dubok, lagan i san sa brzim pokretima očiju (REM), kao i vrijeme spavanja i buđenja, te nudi praktične savjete za poboljšanje spavanja.

Za one koji ne vole da danima nose isti “modni detalj” tu je sjajna opcija koja ovom uređaju daje novo ruho. Naime, Huawei Watch GT 3 SE nudi čak hiljadu zadivljujućih tema i omogućava da kreiramo prilagođeni brojčanik sata.

Više informacija o ovom predivnom satu, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude koje možete platiti na rate, bez kamate, pronađite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.