Huawei Watch GT 3 SE pazi na vaše zdravlje

Pametni sat Huawei Watch GT 3 SE, zasluženo se našao u bogatoj m:tel ponudi.

Radi se o uređaju vrhusnkih performansi, koji brine o zdravlju svog vlasnika tako što na najprecizniji način prati brojne parametre po kojima se može vidjeti stanje našeg organizma.

Huawei Watch GT 3 SE donosi sportsku eleganciju kojoj danas teži većina ljudi kojima je bitan izgled i taj prvi utisak koji ostavljaju. Takođe, sam izgled odaje veliku moć njegovih funkcija, zbog čega je teško ne primijetiti ga čak i u masi sličnih uređaja. Posjeduje mogućnost promjene dizajna pozadine displeja, tako da se savršeno uklapa u svaki outfit.

Što se tiče karakteristika, izdvojićemo to što može da prati više od 100 načina vježbanja, od onih u dnevnoj sobi do treninga vani, u prirodi, poput trčanja, vožnje bicikla, planinarenja….

Još jedna važna stavka je da Huawei Trusleep identifikuje duboko i lagano spavanje te san brzog kretanja očiju (REM), kao i vrijeme drijemanja, buđenja, hrkanja… čime sat daje precizan uvid u to koliko kvalitetno spavate. Zanimljivo je da može registrovati i ako pričate u snu. Takođe, sat nudi savjete za poboljšanje spavanja, što je izuzetno bitno jer bez dobrog sna nema ni zdravlja.  Huawei Watch GT 3 SE prati i otkucaje srca sa iznimnom preciznošću.

Sve te važne stavke možete vidjeti na atraktivnom, 1,43-inčnom AMOLED ekranu, rezolucije 466 × 466 piksela.

Više informacija o ovom sjajnom modelu, koji u kompaniji m:tel možete platiti i na rate, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 080 50 000.