Huawei Watch Fit 3 – više od pametnog sata

Huawei Watch Fit 3 je uređaj iz Huawei linije pametnih satova, dizajniran da zadovolji potrebe kako aktivnih sportista, tako i onih koji žele elegantan i funkcionalan modni dodatak.

Sa svojim elegantnim dizajnom, bogatim funkcijama i izuzetnom prilagodljivošću, Huawei Watch Fit 3 se izdvaja kao savršen izbor za sve koji žele da ostanu povezani i aktivni. Sat prati vaše korake, potrošene kalorije, nivo stresa, srčani ritam i kvalitet sna, pomažući vam da ostanete zdravi i aktivni.

Sa velikim 1,82-inčnim AMOLED ekranom, uživaćete u živopisnim bojama i oštroj slici, bilo da gledate notifikacije, pratite trening ili provjeravate vrijeme.

Baterija od 400 mAh omogućava dugotrajan rad bez potrebe za čestim punjenjem, što je idealno za one koji su stalno u pokretu. Uz vodootpornost 5ATM možete bez brige nositi sat dok plivate, tuširate se ili vježbate na kiši.

Izvor fotografije: mtel.ba

Ugrađeni žiroskop, akcelometar i senzor ambijentalnog svjetla omogućavaju precizno praćenje vaših aktivnosti i prilagođavanje osvjetljenja ekrana uslovima okoline.

Huawei Watch Fit 3 je namijenjen širokom spektru korisnika. Bilo da ste strastveni sportista, osoba koja vodi računa o svom zdravlju ili neko ko jednostavno želi moderan i funkcionalan pametni sat, ovaj uređaj je pravi izbor za vas. Takođe, odličan je modni dodatak. Njegova lagana konstrukcija (samo 26 g) i tanki profil (9,9 mm) čine ga udobnim za nošenje tokom cijelog dana, dok sofisticirani dizajn odgovara i poslovnim i casual kombinacijama.

Svojim prilagodljivim dizajnom, Huawei Watch Fit 3 se lako uklapa u svaki stil. Nudi brojne unaprijed podešene režime treninga, kao i vodiče za vježbanje koje možete pratiti direktno na ekranu. Uz pametne notifikacije ostajete povezani sa svijetom uz obavještenja o pozivima, porukama i aplikacijama direktno na vašoj ruci.

U m:tel ponudi može pronaći još sličnih uređaja, a više informacija o mogućnosti kupovine na rate uz vaš tarifni paket možete dobiti na www.m:tel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.