Huawei Watch Fit 3 – vaš savršen trener

Huawei Watch Fit 3 je pametni sat koji je stvoren da bude kreator treninga koji odgovara vašim potrebama.

Sa 43,2 mm visine, 36,3 mm širine i debljinom od samo 9,9 mm, ovaj sat nudi savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i stila. Huawei Watch Fit 3 je savršen izbor za one koji traže pouzdan i moderan pametni sat, koji može da prati njihovu fizičku aktivnost i pruža ključne informacije u realnom vremenu.

Huawei Watch Fit 3 dolazi sa 1,82-inčnim AMOLED ekranom rezolucije 480 × 408, koji pruža jasan i oštar prikaz sa živopisnim bojama, idealnim za pregled svih podataka o treningu.

Izvor fotografije: Huawei.com

Sat ima bateriju kapaciteta 400 mAh, što mu omogućava dugotrajan rad sa jednim punjenjem. Sa vodootpornošću do 5ATM, Watch Fit 3 je pogodan za plivanje i druge aktivnosti na vodi.

Opremljen je žiroskopom, akcelometrom i senzorom ambijentalnog svjetla, koji omogućavaju precizno praćenje pokreta i uslova okoline. Radi sa uređajima koji koriste Android 8.0 ili noviji i iOS 13.0 ili noviji, pružajući široku kompatibilnost sa modernim pametnim telefonima.

Ovaj sjajan uređaj možete kupiti u m:telu na rate bez kamate i još dobiti Freebuds SE2 slušalice na poklon. Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.