Huawei Watch Buds – pametni sat i slušalice u jednom

Novi pametni sat Huawei Watch Buds predstavljen je korisnicima širom svijeta kao uređaj koji donosi novi dizajn i visoku funkcionalnost.

Ono što je jedinstveno kod njega je što ima magnetni pop-up poklopac i integrisane slušalice, čime spaja dvije funkcije važne svakom ljubitelju gedžeta.

Kućište izrađeno od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika pruža izuzetan sjaj i estetski doživljaj. Sa AMOLED displejom od 1.43 inča, sat prikazuje jasne informacije na elegantan način, dok 710 Clous de Paris ukrasi na tasteru sata dodaju sofisticiranu notu. Kvalitetna kožna narukvica upotpunjuje izgled sata i pruža udobnost pri nošenju.

Sa debljinom kućišta od samo 14.99 mm, ovaj inovativni pametni sat ima pop-up poklopac koji se otvara uz blago pomjeranje rotirajuće osovine, omogućavajući jednostavno spajanje slušalica i sata pomoću magneta.

Huawei Watch Buds su za polovinu manje u odnosu na druge slušalice, i sa težinom od samo 4 grama su izuzetno udobne za nošenje i korišćenje. Kada se vrate u predviđeni prostor unutar sata, slušalice se automatski dopunjuju, a napredna tehnologija omogućava punjenje bez obzira na ugao pod kojim su postavljene, prikazujući status baterije na displeju sata.

Kada je u pitanju zvuk, Huawei Watch Buds nudi vrhunski kvalitet zahvaljujući planarnoj membranskoj jedinici punog opsega, četiri magneta i planarnoj zavojnici. Tehnologija prilagođavanja ušnom kanalu prilagođava zvuk individualnim karakteristikama svakog uha.

Podsjećamo, Huawei uređaje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.