Huawei Ultimate Steel – fantastičan spoj dizajna i tehnologije

Watch Ultimate je vrhunski pametni sat iz Huawei-a.

Kućište izrađeno od posebne legure nazvane Liquid Metal nudi vodootpornost do 100 metara i posebne certifikate za profesionalno ronjenje.

Watch Ultimate, koji možete kupiti i u kompaniji m:tel, dolazi u dvije varijante: Voyage Blue i Expedition Black, prilagođavajući se različitim prilikama. Impresivno veliki ekran od 1,5 inča (rezolucije 466×466) nudi odličnu autonomiju i pruža jasan prikaz pod svim svjetlosnim uslovima. Safirno staklo štiti ekran od ogrebotina, dok njegova masa od 76 grama ravnomjerno raspoređena na ruci pruža udobnost tokom nošenja.

Ovo je prvi LTPO ekran u Huawei satu s osvježenjem u rasponu od 1-60Hz pa i njegov AlwaysON troši manje energije. Takođe je vrlo svijetao, može ići do 1000 nita, pa je lijepo čitljiv pod jakim suncem na planini ili na 100 metara morske dubine.

Pored dva sa desne, Huawei je dodao i treći dugmić sa lijeve strane, koji pokreće poseban Expedition režim rada. Tu su i zvučnik i mikrofon, koje koristi za Bluetooth telefoniranje.

Ovaj sat nije samo elegantan, već i izuzetno funkcionalan. Pruža podršku za različite sportske aktivnosti, uključujući i ronjenje. S obiljem senzora za praćenje zdravlja, uključujući EKG i oksigenaciju krvi, Watch Ultimate brine o vašem zdravlju na svakom koraku.

Opremljen Harmony OS 3.0, Watch Ultimate nudi izvanredno korisničko iskustvo i softver koji podsјeća na Huawei GT 3 Pro seriju. Takođe je kompatibilan sa Android i iPhone uređajima, pružajući vam širok spektar mogućnosti.

Huawei Watch Ultimate donosi kombinaciju stila, izdržljivosti i funkcionalnosti, čineći ga savršenim izborom za sve ljubitelje vrhunskih pametnih satova.

Brojne Huawei uređaje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.