Huawei Pura 70 i Pura 70 Pro – za one koji ne pristaju na manje od savršenog

Za sve one koji ne pristaju na manje od savršenog, Huawei donosi dva izvanredna modela – Huawei Pura 70 i Pura 70 Pro. Ovi telefoni kombinuju vrhunske performanse, elegantan dizajn i najnovije tehnološke inovacije kako bi zadovoljili i najzahtjevnije korisnike.

Uređaji sa ovakvim karakteristikama su namijenjeni tehnološkim entuzijastima, profesionalnim fotografima i videografima, kao i svima koji traže vrhunske performanse i pouzdanost pri svakodnevnoj upotrebi. Idealni su za korisnike koji zahtijevaju izuzetnu brzinu, dugotrajnu bateriju i napredne funkcije kamere, omogućavajući im da ostvare sve svoje kreativne i poslovne ciljeve bez kompromisa.

Huawei Pura 70 Pro je impresivan pametni telefon koji se ističe snažnom baterijom, izdržljivim dizajnom i naprednim kamerama. Ovaj model dolazi sa baterijom od 5.050 mAh koja podržava HUAWEI SuperCharge tehnologiju od 100 W za brzo punjenje i 80 W za bežično punjenje. Ova tehnologija omogućava da se telefon napuni do 50% za samo 15 minuta. Pored toga, telefon podržava i obrnuto punjenje do 20 W, što znači da možeš puniti druge uređaje u kratkom roku.

Izvor fotografije: Huawei

Model Huawei Pura 70 dolazi sa baterijom od 4.900 mAh, dok je brzina punjenja 66 W, uz 50 W sa bežičnim HUAWEI SuperCharge.

I Huawei Pura 70 i Pura 70 Pro opremljeni su superizdržljivim Kunlun staklom koje povećava otpornost na padove za 100%, pružajući dodatnu sigurnost. Ekran ovih telefona je pravi vizuelni užitak, sa maksimalnom osvijetljenošću od 2.500 nita, adaptivnom brzinom osvježavanja od 1-120 Hz i rezolucijom od 460 ppi, što omogućava živopisne prikaze i tačnu reprodukciju boja bez odsjaja na otvorenom.

I kamere na ovim telefonima su izvanredne. Glavna kamera Huawei Pura 70 Pro dolazi sa ultraosvjetljenjem, F1.4–F4.0 podesivim otvorom blende i velikim senzorom od 1/1.3 inča, koji omogućava snimanje oštrih i svijetlih fotografija čak i u uslovima slabog osvjetljenja. Tu je i makro telefoto kamera sa F2.1 velikim otvorom blende i 35x makro zumom, koja omogućava otkrivanje detalja iz blizine.

Izvor fotografije: Huawei

Sa opsegom zuma od 200x i XD Fusion Pro Engine-om, Huawei Pura 70 Pro omogućava snimanje udaljenih objekata sa izuzetnom jasnoćom. HDR video-zapisi donose bogate detalje i kontrast između svjetla i sjenke, dok Super AIS tehnologija održava stabilnost snimaka čak i u pokretu.

Huawei Pura 70 opremljen je naprednim sistemom kamera sa AI tehnologijom za prepoznavanje scena i optimizaciju fotografija, pružajući impresivne snimke u svim uslovima. Snimanje oštrih slika omogućava glavna kamera sa ultraosvjetljenjem koju pokreće F1.4–F4.0 podesivi otvor blende i veliki senzor od 1/1,3 inča. Periskopska telefoto kamera, sa optičkim zumom od 5x i opsegom zuma od 100x, sjajno približava i daleke prikaze.

Ova modela pružaju vrhunsko korisničko iskustvo, kombinujući visoke performanse sa stilskim dizajnom i izuzetnom funkcionalnošću.

Za više informacija o ovim uređajima posjetite www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.