Huawei Pura 70 i Pura 70 Pro po cijeni koja se ne propušta

Huawei Pura 70 i Huawei Pura 70 Pro nude impresivne specifikacije, a trenutno su na sniženju, što je ponuda kojoj je teško odoljeti.

Huawei Pura 70 dolazi sa 12GB RAM-a i 256GB interne memorije, što znači da nudi dovoljno prostora i brzine za nesmetano izvođenje više zadataka istovremeno. To ga čine ga idealnim izborom za korisnike koji traže pouzdanost.

Glavna kamera Huawei Pura 70 sastoji se od tri senzora – 50 MP, 12 MP i 13 MP i omogućava snimanje fotografija visokog kvaliteta sa izuzetnim detaljima i bojama. Sekundarna kamera od 13 MP zadovoljiće sve ljubitelje selfija, pružajući jasne i oštre slike. Uz napredne funkcije kamere, kao što su noćni režim i AI prepoznavanje scena, korisnici mogu biti sigurni da će svaki trenutak biti ovjekovječen na najbolji mogući način.

Izvor fotografije: m:tel

Ekran veličine 6,6 inča koristi LTPO OLED tehnologiju, pružajući izuzetnu jasnoću i živopisne boje sa rezolucijom od 1256 x 2760 piksela. Ovaj ekran je idealan za gledanje video sadržaja, igranje igara ili jednostavno uživanje u aplikacijama.

Dolazi sa baterijom kapaciteta 4800 mAh, što garantuje dugotrajnu upotrebu tokom cijelog dana, bez potrebe za čestim punjenjem. Tip baterije Li-Po dodatno doprinosi pouzdanosti i dugovječnosti.

Izvor fotografije: m:tel

Huawei Pura 70 Pro donosi 12GB RAM-a i impresivnih 512GB interne memorije te pruža korisnicima izuzetno iskustvo rada i zabave, omogućavajući nesmetano čuvanje velikog broja aplikacija, fotografija, video zapisa i drugih važnih podataka.

Glavna kamera Huawei Pura 70 Pro sastoji se od tri napredna senzora – 50 MP, 48 MP i 12,5 MP, koji zajedno nude zapanjujuće dobre fotografije sa izuzetnim detaljima, bogatim bojama i nevjerovatnom jasnoćom. Sa ovim kamerama moguće je snimiti sve, od širokih pejzaža do preciznih portreta, dok sekundarna kamera od 13 MP pruža vrhunske selfije i video pozive.

Baterija kapaciteta 5000 mAh obezbjeđuje dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem, a Li-Po tehnologija baterije garantuje dug vijek trajanja i pouzdanost. Bez obzira na to koliko intenzivno koristite uređaj, Huawei Pura 70 Pro će vas ispoštovati tokom cijelog dana.

Ekran veličine 6,8 inča, baziran na LTPO OLED tehnologiji, rezolucije 1260 x 2844 piksela omogućava potpuno uranjanje u sadržaj.

Ova dva telefona po sniženim cijenama možete nabaviti u m:tel-u, a više informacija potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.