Huawei predstavio Watch GT 4  

Kompanija Huawei predstavila je novi pametni sat Watch GT 4, sa još izdržljivijom baterijom i moćnijim funkcijama praćenja zdravlja.

Na tržište stižu dvije varijante ovog atraktivnog modela, sa prečnikom od 46 i 41 mm, koje nemaju baš identične performanse. Zajednička im je TruSeen 5.5+ tehnologija, koja omogućava preciznije praćenje zdravstvenih parametara, što je prioritet za svakog korisnika kojem pametni sat nije samo modni detalj.

Veći sat posjeduje 1,43 inčni, a manji 1,32-inčni AMOLED ekran. Oba su rezolucije 466 x 466, s tim da manji model ima malo veću gustinu piksela.

Što se tiče funkcija sata, one su zadivljujuće. Watch GT4 u stanju je da prati više od 100 sportova, čak i neke e-sportove.

Zahvaljujući funkcijama Stay Fit, za praćenje unosa kalorija, i Activity Rings, koja pruža tačan izvještaj o potrošnji kalorija, korisniku neće biti teško da u kratkom periodu liniju dovede do savršenstva. Pored praćenja sna, otkucaja srca, nivoa kiseonika u krvi tokom spavanja… ovi satovi imaju i mogućnost vrlo preciznog predviđanja menstrualnog ciklusa zahvaljujući novoj fukciji Menstrual Cycle Management 3.0.

Pošto na ekranu može da se mijenja izgled brojčanika, svaki model je puno više od pametnog sata. On je jedan savršen modni detalj za sve prilike, od sportskih do onih koje zahtijevaju eleganciju.

Pomenućemo još i bateriju, koja je takođe impresivna, te kod većeg modela može da izdrži do 14 dana, a kod manjeg do sedam, tvrde iz kompanije.

Podsjećamo, vrhunske Huawei uređaje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.