Huawei P60 Pro po još povoljnijoj cijeni

Huawei P60 Pro je još jedan od vrhunskih uređaja koje u m:tel-u možete kupiti po vrlo pristupačnoj cijeni.

Pametni telefon izuzetno moćnih performansi trenutno je na akciji, što je prilika koja se ne propušta. Podsjetićemo na neke od njegovih aduta, kojih je zaista mnogo.

Jedan od njih svakako je trostruki sistem kamera smješten na zadnjoj strani ovog atraktivnog telefona, koji će na najbolji mogući način ovjekovječiti svaki vaš važan trenutak.

Radi se o glavnoj kameri od 48 MP, periskopskoj telefoto kameri takođe od 48 MP, te ultraširokougaonoj od 13 MP, koje su dodatno osnažene XMAGE inovativnom tehnologijom.

Izvor fotografije: Huawei

Svoja remek djela sa zadovoljstvom ćete gledati na velikom, 6,67 inčnom LTPO ekranu, sa 1-120 Hz adaptivnom brzinom osvježavanja.

Za brz i besprijekoran rad čak i prilikom najzahtjevnijih zadataka pobrinuće se kvalitetan Qualcomm-ov procesor, u ovom slučaju u kombinaciji sa 8/256 GB memorije, što će zadovoljiti i potrebe zahtjevnijih korisnika. Ni baterija vas neće iznevjeriti jer je velika, kapaciteta 4815 mAh, tako da ćete uz ovaj telefon biti bezbrižni i tokom dužih putovanja.

Podsjećamo da uređaje iz bogate m:tel ponude možete platiti na rate, bez kamate.

Ukoliko želite saznati još detalja o telefonu Huawei P60 Pro, ili o drugim telefonima iz bogate m:tel ponude, posjetite adresu www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.