Huawei Nova 9 i Huawei Nova 8i stižu sa poklonima

Vrhunske telefone potražite u posebnoj novogodišnjoj m:tel ponudi.

Sa Huawei Nova 9 telefonom istaknite se savršeno elegantnim dizajnom i obezbijedite vrhunske fotografije koje naprosto oživljavaju na velikom ekranu sa preko milijardu boja i visokim kontrastom.

Huawei Nova 9 otkriva nove mogućnosti u slikanju sa 50 MP ultra vision kamerom i velikim senzorom za 40% više unosa svjetlosti. Ugrađena vještačka inteligencija obezbjeđuje veći broj piksela i kristalno jasne fotografije kad god poželite.Prednja kamera visoke rezolucije od 32 MP snima realističnije boje, bogatije detalje i omogućuje vam izuzetne selfije.

Na ekranu Huawei Nova 9 telefona gledajte omiljeni sadržaj i igrajte dinamične video igrice u besprijekornom prikazu zahvaljujući brzoj stopi osvježavanja od 120 Hz

Huawei Nova 8i je moderan pametni telefon koji nudi fantastične mogućnosti i u skladu sa brendom Nova nudi vrhunsku kameru, prefinjen dizajn i atraktivnu cijenu. Mnogo je razloga koji će vas privući ovom uređaju. Moćan niz četverostrukih kamera opremljen objektivom visoke rezolucije od 64 MP zabilježiće najbolje trenutke sa oštrim i jasnim detaljima. Veliki ekran od 6,67 inča visoke rezolucije, bez ivica i sa uskim okvirom je savršen za uživanje u gledanju video sadržaja, fotografija ili igranju igrica. 

Huawei Nova 9 i Huawei Nova 8i imaju ultra tanak dizajn za prefinjen ugođaj pri upotrebi a sa ovim modelima uvijek ćete biti spremni za polazak jer dolaze sa brzim 66 W Huawei SuperCharge punjačem.

Huawei Nova 9 potražite u m:tel novogodišnjoj ponudi jer vas očekuje poklon set: stalak, usb-c kabl i bežični zvučnik. Ukoliko se odlučite za Huawei Nova 8i pametni telefon, očekuje vas poklon lampa sa bežičnim punjenjem.

Požurite jer ponuda važi do isteka zaliha.

Budite nadahnuti, budite novi sa Huawei Nova uređajima iz m:tel ponude!

Više informacija o ovim modelima potražite na www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.