Huawei Nova 8i – odlične karakteristike i hardver

Novi Huawei Nova 8i moderan je pametni telefon koji nudi fantastične mogućnosti.

Nadovezuje se na naslijeđe Nove nudeći vrhunsku kameru i moderan dizajn, a dostupan je po atraktivnoj cijeni.

Nebula kamera

Huawei je podigao fotografiju serije Nova na viši nivo sa 8i, koja ima moćan niz četverostrukih kamera opremljen objektivom visoke rezolucije od 64 MP.

Ovo je nadopunjeno ultraširokokutnim objektivom od 120 stepeni, Super Macro objektivom i bokeh koji koristi AI tehnologiju za percepciju dubine – što vam omogućava da istaknete željeni subjekat, snimite prekrasne krupne planove i zapanjujuće krajolike.

Huawei Nova 8i takođe ima HDR koji smanjuje šum i način rada Super Night Shot za jasne fotografije u svim uslovima osvjetljenja.

Performanse i Huawei SuperCharge

Ovu vrhunsku kameru podržava velika baterija od 4.300 mAh koja je opremljena Huawei SuperChargeom od 66 W. SuperCharge vam omogućuje punjenje pametnog telefona od 0-100% za samo 38 minuta.

Takođe, sadrži ugrađeni AI softver za uštedu energije koji smanjuje potrošnju.

Osmojezgreni procesor visokih performansi koji je nadopunjen s 8 GB RAM-a i 128 GB memorije pokreće telefon, pružajući odlične performanse i sav prostor za memoriju koji vam može zatrebati.

Moderan dizajn i veličanstven ekran

Ovaj nevjerovatni hardver smješten je u elegantnom, 8,58 mm tankom kućištu koji će vas kupiti svojom Moonlight Silver ili Starry Black bojom i metalik sjajnom završnom obradom.

U elegantnom kućištu se nalazi vrhunski 6,67-inčni FHD+ FullView ekran bez ivica, okružen uskim okvirom od 1,35 mm.

Dodatno, ekran se može pohvaliti širokim rasponom boja i sertifikovanim načinom rada Eye Comfort koji smanjuje plavo svjetlo kako bi vam pružio vrhunski doživljaj gledanja.