Huawei nova 11i – uvijek u centru pažnje

Huawei nova 11i je jedan od onih telefona koji će vas osvojiti izgledom, već na prvi pogled.

Svjetlucava mat struktura daje telefonu elegantan izgled, dok premaz otporan na znoj i otiske prstiju garantuje vrhunsko taktilno iskustvo.

Veliki, atraktivni ekran na prednjoj i Double Star Orbit prstenovi na zadnjoj strani, u kojima su smještene kamere, privlače pažnju, tako da je ovaj model savršen za one koji vole da budu primijećeni.

Naravno, kao što “odijelo ne čini čovjeka”, tako ni spoljašnjost nije dovoljna da bi se za neki uređaj moglo reći da je kvalitetan i vrijedan pažnje.

O tome su vodili računa i u kompaniji Huawei, te se ovaj telefon može pohvaliti 6,8-inčnim FullView ekranom i ultra uskim okvirima od 1 mm, odnosno omjerom ekrana i tijela od nevjerovatnih 94,9%. Ekran nudi živopisnu jasnoću i omogućava gledanje filmova i igranje igara u veličanstvenoj HD rezoluciji.

Za savršen rad zadužen je Qualcomm-ov procesor, u kombinaciji sa većom količinom memorije, dok je i baterija impresivna, kapaciteta 5000 mAh. Huawei nova 11i omogućava superbrzo punjenje, te se prilikom Turbo načina rada telefon može napuniti do 60% u 30 minuta.

Pomenuli smo kamere. I one su odlične. Na prednjoj strani uređaja smještena je jedna od 16 MP, dok zadnju stranu telefona krasi dvostruki sistem kamera, koji čine glavna od 48 MP i dubinska od 2 MP.  Njima ćete na najljepši način ovjekovječiti  svijet oko sebe, sa svim njegovim detaljima.

Više informacija o ovom telefonu i bogatoj m:tel ponudi potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50