Huawei nova 11i plijeni pažnju izgledom i mogućnostima 

Huawei telefoni su poznati po izdržljivosti i moćnim performansama, što karakteriše i model Huawei nova 11i.

Ovaj vrhunski telefon većih dimenzija, visine 164.6 mm, širine 75.6 mm i debljine 8.6 mm, privlači pažnju zadivljujućim dizajnom, a kupce dodatno osvaja mogućnostima.

Huawei nova 11i posjeduje predivni 6,8-inčnim FullView ekran, brzine osvježavanja od 90 Hz, koji omogućava praćenje sadržaja u HD rezoluciji, čime posebno oduševljava ljubitelje igrica. Pruža savršeno iskustvo gledanja čak i ako ste vani, izloženi jakoj sunčevoj svjetlosti.

O nivou osvjetljenja ne morate brinuti ni kada je u pitanju korištenje kamera, jer dvostruka zadnja (48 MP+2 MP) precizno hvata sve detalje u svim okolnostima. I zadnje, kao i prednja kamera od 16 MP, stvaraju živopisne fotografije vrhunskog kvaliteta, savršene za ljubitelje društvenih mreža.

Besprijekoran rad obezbjeđuje Qualcomm-ov procesor, a za dugotrajno korištenje zadužena je moćna baterija kapaciteta 5000 mAh. Kako navode iz kompanije, uz ovu bateriju Huawei nova 11i će vam biti na usluzi od zore do sumraka. Naravno, i mnogo duže za one korisnike koji ne provode previše vremena na telefonu.

Više informacija o ovom uređaju i bogatoj m:tel ponudi potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.