Huawei Nova 11i – impresivan u svakom pogledu

Uz impresivne performanse, izvanrednu kameru i dugotrajnu bateriju, Huawei Nova 11i predstavlja odličan izbor za sve korisnike koji traže visokokvalitetan pametni telefon koji će ispuniti sve njihove potrebe.

Sa 8 GB RAM-a i internom memorijom od 128 GB, Nova 11i omogućava brzo i fluidno multitasking iskustvo. Qualcomm Snapdragon 680G čipset, uparen sa Octa-core procesorom, osigurava glatko i efikasno izvršavanje svih zadataka, bez obzira na zahtjevnost aplikacija ili igara.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Nova 11i je njegova kamera. Glavna kamera kombinuje senzore od 48 MP i 2 MP, pružajući izuzetno jasne i detaljne fotografije čak i u uslovima slabog osvjetljenja. Sa sekundarnom kamerom od 16 MP, selfiji su živopisni i profesionalni.

Opremljen baterijom od 5000 mAh, Nova 11i može da izdrži cijeli dan intenzivne upotrebe sa samo jednim punjenjem. Ovo je posebno korisno za korisnike koji provode puno vremena na telefonu ili koji vole da koriste aplikacije koje troše puno energije.

Izvor: huawei.com

Sa EMUI 13.1 operativnim sistemom, Nova 11i donosi najnovije funkcije i poboljšanja, pružajući korisnicima glatko iskustvo sa intuitivnim interfejsom. Na ekranu od 6,8 inča, sa IPS LCD capacitive touchscreen tehnologijom, korisnici mogu uživati u jasnom i živopisnom prikazu sadržaja.

Dimenzije Huawei Nova 11i su – 164.6 mm visine, 75.6 mm širine i 8.6 mm debljine, što ga čini prijatnim za držanje u ruci i jednostavnim za upotrebu.

Više informacija o ovom uređaju, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude koje možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.