Huawei Nova 11 po cijeni koja se ne propušta

Vrhunski pametni telefon Huawei Nova 11 u kompaniji m:tel sada možete kupiti po još pristupačnijoj cijeni.

Ultratanki model, sa bočnim okvirima od samo 1,59 mm,⁠ koji nudi još širi prikaz i veće vizuelno zadovoljstvo, trenutno se nudi po cijeni kojoj je teško odoljeti, zato nemojte previše oklijevati.

Huawei Nova 11 pratiće vaš ritam i raditi besprijekorno u svim situacijama. To će omogučiti Qualcomm-ov processor, kao i moćna baterija kapaciteta 4500 mAh.

Izvor fotografije: Huawei

Zahvaljujući munjevito brzom Huawei SuperCharge Turbo⁠2 od 66 W punjenje će trajati vrlo kratko, tako da nećete gubiti vrijeme, a sa punom baterijom moći ćete da se zaputite gdje god poželite.

Među najimpresivnijim karakteristikama ovog telefona je selfi kamera, od 60 MP, kao i glavna od 50 MP, kojima ćete snimiti profesionalne fotografije, čak i noću.

Na velikom, 6,7-inčnom⁠ fleksibilnom OLED ekranu sa širokim spektrom boja i 1.440 Hz visokofrekventnim PWM zatamnjenje⁠m svaki sadržaj biće uzbudljiv, oživljen.

Više detalja o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, koje možete platiti i na rate, bez kamate, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.