Huawei Nova 11 – impresivan u svakom pogledu

Huawei Nova 11 je jedan od telefona na koje kineska kompanija s pravom može biti ponosna, a koji možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.

Radi se o modelu vrlo modernog, ultratankog dizajna (6,88 mm) sa ravnim ivicama, ⁠čijim karakteristikama će teško odoljeti i najzahtjevniji korisnici.

Prvo ćemo pomenuti prednju ultraširoku portretnu kameru od 60 MP, sa prirodnim zamućenjem pozadine, zahvaljujući kojoj portretni snimci izgledaju savršeno. Ultraširokougaoni objektiv od 100°⁠ omogućiće da sve osobe na fotografiji jednako zablistaju.

Glavna Ultra Vision kamera od 50 MP takođe je vrhunska, kao i 8 MP makro senzor, koji ima ultraširoki ugao od 112° i razdaljinu snimanja od samo 2 centimetra.⁠ Zbog toga telefonom Huawei Nova 11 u svako doba dana i noći možete snimiti nevjerovatno kvalitetne fotografije, pune živopisnih detalja.

Da svaki sadržaj na vašem telefonu bude “raj za oči” omogućiće 6,7-inčni⁠ fleksibilni OLED ekran sa širokim spektrom boja i 1.440 Hz visokofrekventnim PWM zatamnjenje⁠m.

Kako bi sve bilo na visokom nivou, uređaj pokreće Qualcomm-ov procesor, dok je baterija kapaciteta 4500 mAh. Uz munjevito brzi Huawei SuperCharge Turbo⁠2 od 66 W telefon se može u potpunosti napuniti za samo 31 minut.

Više detalja o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.