Huawei Nova 11 će vas pozitivno iznenaditi

Predstavljamo vam Huawei Nova 11, telefon koji se ističe impresivnim performansama i elegantnim dizajnom.

Kada je riječ o snazi i brzini, Huawei Nova 11 ne razočarava. Pokreće ga Qualcomm SM7325 Snapdragon čipset, uparen sa 8 GB RAM-a, što omogućava glatko i brzo izvršavanje svih zadataka. Sa internom memorijom od 256 GB imaćete dovoljno prostora za čuvanje vaših omiljenih aplikacija, fotografija i video zapisa.

Kada je u pitanju fotografija, Huawei Nova 11 nudi vrhunske mogućnosti zahvaljujući sjajnim kamerama. Glavna kamera kombinuje senzore od 50 MP i 8 MP, omogućavajući vam da uhvatite svaki detalj sa izuzetnom jasnoćom. Sekundarna od 60 MP donosi impresivne selfi fotografije koje će svakako privući pažnju na društvenim mrežama.

Baterija kapaciteta 4500 mAh obezbjeđuje dugotrajno korišćenje, dok podrška za brzo punjenje omogućava da telefon brzo bude ponovo spreman za upotrebu. Sa HarmonyOS operativnim sistemom, Huawei Nova 11 donosi intuitivno korisničko iskustvo i brojne napredne funkcije.

Izvor fotografije: Huawei

Ekran od 6,7 inča sa OLED tehnologijom pruža živopisan prikaz boja i oštru rezoluciju od 1080 x 2412 piksela. Sa elegantnim dizajnom i tankim profilom od samo 6,9 mm, Huawei Nova 11 je udoban za nošenje i lako se uklapa u vaš džep ili torbu.

Povezivanje je jednostavno zahvaljujući Wi-Fi 802.11, Bluetooth 5.2 i USB 2.0 opcijama. Sa podrškom za 4G mrežu i VoLTE, Huawei Nova 11 omogućava brzo pretraživanje interneta i jasne glasovne pozive.

Uz dodatne funkcije poput akcelerometra, kompasa i brzog punjenja baterije, Huawei Nova 11 pruža sve što vam je potrebno za produktivan i zabavan digitalni život. Elegantnim dizajnom i impresivnim performansama ovaj telefon će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Više detalja o ovom moćnom telefonu koji možete kupiti po još nižoj cijeni, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.