Huawei nova 10 Pro – prilika koja se ne propušta

Huawei nova 10 Pro je vrhunski telefon koji vrijedi uloženog novca. Sjajna vijest je da ga u m:tel-u sada možete kupiti po sniženoj cijeni, i još platiti na rate, bez kamate, što je prilika koja se ne propušta.

O ovom uređaju smo s razlogom već dosta govorili, pa ćemo samo podsjetiti šta ćete sve dobiti ukoliko se odlučite za njegovu kupovinu.

Naime, jedan od njegovih glavnih aduta je dvostruka prednja kamera (8MP + 60MP), zbog čega je ovaj model kao stvoren za influensere i vlogere.

Zahvaljujući moćnom trostrukom sistemu kamera na zadnjoj strani, svaki prizor biće ovjekovječen na najbolji mogući način. Uz njega ćete se osjećati kao profesionalni fotograf dorastao svakom izazovu. Naravno, kamere su samo jedan od kvaliteta ovog uređaja koji plijeni pažnju modernim dizajnom.

Huawei nova 10 Pro pokreće Qualcomm-ov procesor, u kombinaciji sa 8/256 GB memorije, što je dovoiljno za skladištenje ogromne količine podataka.

Ako ste zaljubljenik u igrice, ovaj telefon omogućiće vam vrhunsko gejming iskustvo, dok će se baterija kapaciteta 4500 mAh pobrinuti da ni tokom najzahtjevnijih zadataka ne razmišljate o tome je li punjač u blizini.

Više informacija o ovom sjajnom Huawei telefonu, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.