Huawei Nova 10 Pro po cijeni koja se ne odbija

Huawei Nova 10 Pro je odličan izbor za širok spektar korisnika, zahvaljujući izvanrednim karakteristikama i funkcijama.

Ako ste u potrazi za novim telefonom koji nudi vrhunske specifikacije i izvanredne performanse, sada je savršen trenutak da razmislite o kupovini telefona Huawei Nova 10 Pro. Ovaj fantastični uređaj je u m:tel-u trenutno na sniženju, što je prilika koja se ne smije propustiti.

Snažan hardver čini ovaj telefon pogodnim za multitasking i efikasno obavljanje poslovnih zadataka, poput video konferencija, uređivanja dokumenata i korištenja specijalizovanih aplikacija.

Huawei Nova 10 Pro predstavlja balans između performansi, kvaliteta kamere i dugotrajnosti baterije, što ga čini izvrsnim izborom za raznovrsne potrebe korisnika.

Izvor fotografije: Huawei

Gejmeri i multimedijalni entuzijasti biće oduševljeni performansama, jer sa 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije Huawei Nova 10 Pro može glatko pokretati zahtjevne aplikacije i igre, kao i skladištiti veliku količinu sadržaja bez potrebe za brzim oslobađanjem prostora. Veličina ekrana od 6,78 inča sa OLED tehnologijom pruža izuzetno kvalitetan prikaz boja, što je idealno za gledanje filmova, serija i igranje igara.

Sa tri senzora (50 MP, 8 MP, i 2 MP), ovaj model omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija u svim uslovima osvjetljenja. Ultraširoki objektiv (8 MP) i dubinski senzor (2 MP) dodatno unapređuju mogućnosti kamere. Dvostruka prednja kamera (8 MP + 60 MP) omogućava izuzetno oštre i jasne selfije, što je idealno za one koji vole da dijele svoje fotografije na društvenim mrežama.

Sa kapacitetom od 4500 mAh, baterija omogućava dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem, te garantuje pouzdanost i dugovječnost.

Iskoristite snižene cijene ovog modela u m:tel ponudi, a više informacija o mogućnosti kupovine na rate uz vaš tarifni paket možete dobiti na www.m:tel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.