Huawei nova 10 Pro –  baš po mjeri ljubitelja selfi fotografija  

Telefon Huawei nova 10 Pro ima mnogo toga da ponudi korisnicima, ali je njegov najsnažniji adut moćna dualna selfi kamera od 60 MP, uz koju ćete zablistati na svim fotografijama.

Dakle, za razliku od većine drugih pametnih telefona na tržištu, koji imaju jednu prednju kameru, ovaj telefon ima dvije, glavnu – širokougaonu od 60 MP i portretni 2x zum objektiv ispred senzora rezolucije 8 MP.

Kamere imaju opciju snimanja 4K video sadržaja, što je još jedan veliki plus. Takođe, tokom snimanja je moguć prelazak sa jedne na drugu kameru ili snimanje sa obje istovremeno, u vlog režimu rada.

Upravo zbog toga je Huawei nova 10 Pro idealan telefon za vlogere i influensere, ali i za sve ljubitelje selfi fotografija koji jednostavno vole da imaju moćan telefon.

Nisu samo prednje kamere ono što ovaj uređaj čini vrhunskim. Impresivan je i sistem zadnjih kamera, među kojima je glavna od 50 MP.

Kao dodatne razloge zbog kojih biste se trebali odlučiti za ovaj telefon pomenućemo još i veliki, 6,78-inčni ekran, te snažnu bateriju kapaciteta 4.500 mAh, sa podrškom za brzo punjenje od 100 W.

Naravno, to nije sve. Za više informacija o ovom modelu, koji u kompaniji m:tel možete platiti i na rate, posjetite www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.