Huawei Mate XS 2 je dio neodoljive ponude

Telefon Huawei Mate XS 2, uz koji prilikom kupovine u kompaniji m:tel na poklon dobijate vrhunski pametni sat Huawei Watch GT 3 Pro, sada je na akciji. To znači da ova dva sjajna uređaja koji vam mogu olakšati svakodnevicu i poboljšati kvalitet života možete kupiti po neodoljivo niskoj cijeni.

Podsjetićemo da se radi o telefonu koji je s razlogom privukao veliku pažnju po dolasku na tržište.

Huawei Mate XS 2 predstavlja idealan spoj inovativnog dizajna i napredne tehnologije, sa impresivnim ekranima u obliku krila. Iako većih dimenzija, telefon je izuzetno lagan, tako da bez problema staje u svaki dlan i džep.

Na sklopivom 7,8-inčnom ekranu boje su autentične, a slike pregledne i jasne čak i pri izloženosti jakoj sunčevoj svjetlosti.

Veliki ekran podržava MeeTime video pozive visoke rezolucije sa do 12 stranaka  i hvata glas unutar tri metra uz Super hands-free funkciju poziva, što je izuzetno korisno prilikom online sastanaka.

Trostruki sistem kamera, sa glavnom od 50 MP, ultraširokougaonom od 13 MP te telefoto kamerom od 8 MP snima kristalno jasne slike sa naglašenim detaljima u svim situacijama, čak i pri slabijem osvjetljenju. Uravnoteženo osvjetljenje i umirujući kontrasti krase fotografije i video snimke koje ovaj telefon stvara s lakoćom.

Pomenućemo revolucionarnu Falcon Wing šarku sa duplom rotacijom, koja obezbjeđuje kontrolu punog ugla i savršeno poravnanje između ekrana i šarke.

Baterija ovog telefona je velikog kapaciteta – 4.600 mAh, a podržava 66 W Huawei SuperCharge punjenje.

Više informacija o ovom sjajnom smarftonu i pametnom satu koji možete dobiti na poklon, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.