Huawei Mate X3 donosi iskorak među savitljivim telefonima

Huawei Mate X3 je revolucionarni pametni telefon koji se ističe kao prvi ultra lagani i ultra tanki uređaj sa četiri zaobljene ivice i preklopivim ekranom.

Novine koje donosi ogledaju se i na unutrašnjem i na spoljašnjem ekranu, te šarkama nove generacije i povezivanju. Pri tome se ističe lakoćom.

Sa težinom od samo 239 grama, debljinom od 11,08 mm kada je sklopljen i impresivnih 5,3 mm kada je rasklopljen, postavlja nove standarde u pogledu tanke i lagane konstrukcije pametnih telefona sa velikim, preklopnim ekranom.

Još jedna izuzetnost su njegove zaobljene ivice i ergonomski dizajn. Težina je smanjena inovativnom upotrebom ultra laganih materijala, poput aluminijuma i vlakana ugljenika. Takođe, Huawei Mate X3 je opremljen najtanjom Type-C komponentom u industriji i ima IPX8 ocjenu za otpornost na vodu, čime je postignuta izdržljivost bez premca.

Huawei Mate X3 je opremljen šarkom nove generacije koja omogućava precizno otvaranje i zatvaranje telefona. Flex-Stop režim pruža stabilnost i glatkoću u pokretima, obezbjeđujući udobno, elegantno i visokokvalitetno korisničko iskustvo.

Spoljašnji 3D OLED ekran ima dijagonalu 6,4 inča, dok je dijagonala savitljivog unutrašnjeg OLED ekrana 7,85 inča. Oba ekrana pružaju ultra visoku rezoluciju i gustinu piksela od 426 PPI.

Displej je osjetljiv na svjetlost, što omogućava da u različitim okruženjima imate podjednako iskustvo gledanja, a tome doprinosi i to što je Huawei Mate X3 prvi savitljivi pametni telefon koji je dobio TÜV Rheinland sertifikat za preciznost boja i projekciju boja.

Huawei telefone možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.