Huawei GT3 Pro čuva zdravlje i podiže kondiciju do maksimuma

Pametni sat Huawei GT3 Pro omogućava vam da pratite brojne zdravstvene parametre i uz redovan trening podignete kondiciju do neistraženih nivoa.

Atraktivni model, koji obogaćuje svaki outfit i upotpunjuje svaki stil, podržava niz pametnih funkcija neophodnih za kvalitetan život i pravilnu brigu o zdravlju. Omogućava praćenje pulsa, nivoa kiseonika u krvi, stresa, kvaliteta spavanja…

Tu je i jako važna EKG funkcija, sa modulom EKG senzora visokih performansi, koji donosi brojne važne informacije o radu srca i glavnim rizicima povezanim sa njegovim zdravljem. Pomoću sata Huawei GT3 Pro možete pratiti broj otkucaja srca 24 časa dnevno, sedam dana u nedjelji, sa upozorenjima u slučajevima bilo kakvog odstupanja od normalnog ritma.

Iz kompanije naglašavaju da sat nije medicinski uređaj, odnosno da korisnik koji sumnja da ima zdravstvene probleme treba da potraži i mišljenje stručnjaka. Pored moćnih funkcija, ovaj sat ima i moćno kućište od titanijuma, te brojčanik od safira, izuzetno snažan i otporan na ogrebotine.

Iako je i kod ovog uređaja akcenat na estetici, kompanija je veliku pažnju posvetila i udobnosti, čemu svjedoči zadnji poklopac od nanokristalne keramike, koji nudi udobnost koja umiruje kožu.

Sat je kompatibilan sa iOS-om i Androidom, što je sjajna vijest za brojne korisnike širom svijeta. Savršen je za ljubitelje ekstremnih sportova, čak i vodenih, jer može da izdrži i ronjenje do dubine od 30 metara.

Samo jedan pogled na predivni AMOLED ekran, koji može imati bezbroj lica, biće dovoljan da se zaljubite u ovaj predivni uređaj koji je mnogo više od sata. Sa njim ćete uvijek biti dostupni, spremni da pozivate ili odgovarate na pozive, ali i da, uz pomoć Bluetooth slušalica, uživate u omiljenoj muzici dok odmarate, šetate ili vježbate.

Više informacija o ovom pametnom satu možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.