Honorov najtanji preklopni telefon stigao u Evropu

Honor Magic V2 je zapanjujući tehnološki dragulj koji ne samo da postavlja rekorde minimalne debljine već donosi više od 200 tehnoloških inovacija na evropsko tržište.

Kada je sklopljen, Honor Magic X2 ima impresivnih 9,9 milimetara debljine. Težak samo 231 grama, ovaj uređaj je izuzetno lak u odnosu na svoje konkurente, što ga čini ga praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Tanke silicijum-karbonske baterije debljine samo 2,72 milimetra doprinose ovom izuzetnom postignuću.

Revolucionarna šarka, napravljena od titanijumske legure 3D štampanjem, obezbjeđuje izdržljivost šarke od preko 400.000 preklapanja, čime se garantuje desetogodišnje trajanje. Honor Magic V2 dolazi s dodatnim malim displejom na prednjoj strani kada je sklopljen, pružajući praktičnost bez otvaranja glavnog ekrana.

Unutar uređaja radi Snapdragon 8 Gen 2 procesor, podržan baterijom kapaciteta 5.000 mAh s brzim punjenjem od 66W. Sistem kamera s tri senzora na poleđini i dvostrukom selfi kamerom predstavljaju vrhunac fotografskih performansi.

Pored osnovnog modela, Honor je predstavio i ekskluzivnu verziju u saradnji s Porsche Design-om. Telefon Honor Magic RSR Porsche Design inspirisan je auto sportom i dolazi u ekskluzivnoj Porsche boji – Agate Grey. Ovaj model, sa istom debljinom od 9,9 milimetara i težinom od 234 grama, predstavlja spoj vrhunskog dizajna i performansi. Honor najavljuje nastavak saradnje s Porsche-om na predstojećem Mobile World Congress 2024.

Podsjećamo, vrhunske Honor uređaje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.