Honor X8B – spoj impresivnog dizajna i performansi

Honor X8B je telefon koji spaja vrhunske performanse sa elegantnim dizajnom. Sa impresivnim specifikacijama i naprednim funkcijama, ovaj uređaj je idealan izbor za sve koji traže vrhunsko iskustvo korišćenja.

Sa velikih 8 GB RAM-a, Honor X8B obezbjeđuje brz i fluidan rad bez ikakvih zastoja ili usporenja, čak i prilikom istovremenog korišćenja više aplikacija. Interna memorija od 256 GB pruža dovoljno prostora za skladištenje svih važnih podataka, dok dodatna eksterna memorija nije potrebna zbog obilja prostora.

Kada je u pitanju fotografija, ovaj telefon ne razočarava. Glavna kamera sa trostrukim sistemom od 108 MP + 5 MP + 2 MP omogućava snimanje nevjerovatnih detalja i kristalno jasnih slika, dok sekundarna kamera od 50 MP pruža izuzetne selfije. Baterija kapaciteta 4500 mAh obezbjeđuje dugotrajno korišćenje bez potrebe za čestim punjenjem, što je odlično za sve one koji koriste svoj telefon tokom cijelog dana.

Opremljen Androidom 13 i Qualcomm Snapdragon 680 čipsetom, Honor X8B donosi vrhunske performanse i efikasnost. Sa octa-core procesorom koji radi na brzini od 4×2.40 GHz Cortex-A78 i 4×1.95 GHz Cortex-A55, ovaj telefon je spreman da se nosi sa svim izazovima.

Izvor fotografije: Honor

Ekran od 6,7 inča sa AMOLED tehnologijom pruža živopisan i oštar prikaz, dok rezolucija od 1080 x 2412 piksela osigurava visok nivo detalja. Povezivanje sa Honor X8B je lako zahvaljujući podršci za Wi-Fi 802.11, Bluetooth 5.0 i USB 2.0.

Sa sveobuhvatnim senzorima poput akcelerometra, kompasa i otiska prsta, Honor X8B pruža dodatnu sigurnost i praktičnost.

Sa dimenzijama od 161.1 x 74.6 x 6.8 mm i težinom od 166 g, Honor X8B je lagan i tanak, što ga čini pogodnim za nošenje svuda sa sobom. Ukratko, Honor X8B je telefon koji spaja vrhunske performanse, izvanredne kamere i elegantan dizajn, što ga čini savršenim izborom za sve korisnike koji zahtijevaju najbolje od svojih uređaja.

Više informacija o ovom telefonu potražite na www.mtel.ba.