Honor X8A – kombinacija snage i elegancije

Honor X8A je moderan pametni telefon, impresivnog dizajna i odličnih specifikacija i performansi.

Honor X8A savršeno kombinuje eleganciju i snagu i idealan za one koji traže sofisticiranost i vrhunske performanse u jednom uređaju. Njegove kamere, kapacitet baterije i snažan procesor čine ga savršenih telefonom za sve korisnike, od onih koji vole fotografiju do onih koji su strastveni gejmeri.

Sa 6 GB RAM-a, ovaj telefon omogućava glatko i brzo prebacivanje između aplikacija, dok interna memorija od 128 GB pruža dovoljno prostora za sve vaše datoteke, aplikacije i multimedijalne sadržaje. Iako ne podržava eksterne memorijske kartice, veliki kapacitet interne memorije zadovoljiće potrebe većine korisnika.

Izvor fotografije: www.mtel.ba

Jedna od najimpresivnijih karakteristika Honor X8A je njegov sistem kamera. Glavna kamera ima tri senzora – 100 MP, 5 MP i 2 MP – koji zajedno stvaraju izuzetno detaljne i kvalitetne fotografije. Bilo da slikate pejzaže, portrete ili makro fotografije, Honor X8A pruža rezultate profesionalnog kvaliteta. Sekundarna kamera od 16 MP osigurava da vaši selfiji i video pozivi budu oštri i jasni.

Što se tiče baterije, Honor X8A dolazi sa snažnom Li-Po baterijom kapaciteta 4500 mAh, koja omogućava dugotrajno korišćenje bez potrebe za čestim punjenjem. Bilo da ste na putu ili intenzivno koristite telefon tokom dana, možete se osloniti na njegovu izdržljivost.

Težina od 179 grama čini ovaj uređaj laganim i udobnim za držanje, dok Dual SIM podrška omogućava upotrebu dvije SIM kartice istovremeno, što je idealno za ljude koji žele da razdvoje poslovne i privatne pozive.

Ekran veličine 6,7 inča sa IPS LCD kapacitivnom tehnologijom pruža živopisne boje i jasnoću iz svih uglova. Rezolucija od 1080×2388 piksela osigurava oštar i detaljan prikaz, bilo da gledate filmove, igrate igre ili pregledate fotografije.

Više o ovom telefonu, koji u m:tel-u možete nabaviti po sniženoj cijeni, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.