Honor X7A – kvalitet po neodoljivoj cijeni

O telefonu Honor X7A se već dosta toga zna, jer “dobar glas daleko se čuje”, a sjajna novost je da ga sada možete kupiti u kompaniji m:tel po neodoljivo niskoj cijeni.

Pošto se radi o odličnom uređaju modernog dizajna, koji ima brojne kvalitete, iskoristite ovu priliku.

Podsjetićemo vas da je jedan od glavnih aduta ovog telefona njegova baterija kapaciteta 5330 mAh, koja garantuje bezbrižno korisničko iskustvo i neograničenu zabavu.

Honor X7A krasi nevjerovatno tanko kućište od 8,27 mm, uprkos nadograđenoj bateriji, tako da telefon savršeno sjeda u svaki dlan, te je praktičan za korištenje i nošenje.

Izvor fotografije: Honor

Kvalitetan veći FullView ekran, od 6,75 inča, brzine osvježavanja od 90, pruža sveobuhvatan, kino ugođaj, jer omogućava glatko korištenje, jasnu sliku, veći tekst i šire vidno polje. Honor X7A ima i zaštitu za oči, tako da satima možete uživati u omiljenim sadržajima.

Četvorostruka kamera, sa glavnim senzorom od 50 MP, uvijek je na nivou zadatka, tako da ćete jednostavno, iz prvog pokušaja, snimiti odlične fotografije i video snimke.

Telefon pokreće MediaTek-ov procesor, u kombinaciji sa 4GB RAM-a i 128 GB interne memorije, koju možete proširiti pomoću MicroSD kartice.

Za više informacija o ovom vrhunskom telefonu, ali i o drugim uređajima iz m:tel ponude, posjetite www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.