Honor X7A i X8A prate vaš ritam

Ukoliko razmišljate o kupovini novog pametnog telefona, a važno vam je da on bude kvalitetan, moderan, ali i cjenovno prihvatljiv, obratite pažnju na modele Honor X7A i X8A iz m:tel ponude, jer posjeduju te kvalitete.

Oba krase atraktivan dizajn i performanse zahvaljujući kojima će bez problema pratiti vaš ritam koliko god on brz i zahtjevan bio.

Što se tiče modela Honor X7A, u odnosu na Honor X8A donosi za nijansu slabije karakteristike, ali je, u skladu sa tim, i cjenovno povoljniji. U svakom slučaju, Honor X7A je odličan pametni telefon, koji radi besprijekorno zahvaljujući moćnom MediaTek-ovom procesoru. Dolazi sa memorijskom kombinacijom 4/128 GB, što je prosječnom korisniku sasvim dovoljno.

Izvor fotografije: Honor

Četvorostrukom zadnjom kamerom (50MP + 5MP + 2MP + 2MP) lako ćete snimiti kvalitetne fotografije, a na velikom 6,75-inčnom fotografiju svaki sadržaj biće ugodan za oči. Pomenućemo i impresivno veliku bateriju, kapaciteta 6000 mAh, uz koju ćete biti potpuno bezbrižni.

Koliko god sve ovo zvučalo fantastično, Honor X8A nudi još više. Pomenućemo samo neke od aduta. Prije svega to je glavna kamera od 100 MP, čiji je svaki snimak remek djelo. I selfi kamera od 16 MP, koja automatski prikazuje savršenu boju i teksturu kože, učiniće da zablistate na svim fotografijama.

Izvor fotografije: Honor

Takođe, telefon nudi mogućnost istovremenog snimanja prednjim i zadnjim objektivnom, što je zanimljivo iskustvo. Posjeduje atraktivan 6,7-inčni ekran, opremljen HONOR Display Color Calibration tehnologijom za još bolji ugođaj, te moćnu bateriju od 4500 mAh, koju Honor Super Charge od 22.5W može da napuni tokom vašeg kratkog predaha.

Više informacija o ovim, ali i drugim uređajima iz m:tel ponude, koje možete platiti na rate bez kamate, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.