Honor X7 – eXtra energija, eXtra performanse

Moderan telefon potražite u m:tel ponudi        

Posebno zanimljiv mlađim generacijama, Honor X7 prati ritam korisnika obezbjeđujući snagu i energiju za sve njegove potrebe. Takođe, odličan je izbor i za sve ostale korisnike koji žele uređaj sa dobrim odnosom cijene i kvaliteta.

Četiri su glavna aduta da Honor X7 bude vaš izbor – na velikom ekranu od 6,74 inča sve je ljepše raditi ili gledati, odličan procesor daje više snage na dlanu, baterija od 5.000 mAh omogućava dugotrajan rad a brzi punjač od 22,5 W sasvim kratko čekanje da telefon ponovo bude spreman.

Honor X7 - eXtra energija, eXtra performanse

Uz privlačan dizajn, Honor X7 nudi vam i dodatne razloge – na velikom ekranu sve teče glatko sa brzinom osvježavanja do 90 Hz a Honor RAM Turbo tehnologija obezbjediće vam 2 GB dodatne memorije za brže obavljanje kompleksnih zadataka.

Sve divne trenutke zabilježiće četverostruka kamera od 48 MP.

Honor X7 potražite u posebnoj m:tel ponudi gdje vas po povoljnoj cijeni čeka uređaj sa ekstra energijom i ekstra performansama.

Više informacija o ovom uređaju potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.