Honor  X6a – telefon koji će trajati 

Iz kompanije Honor kvalitetom se izdvojio još jedan pametni telefon – Honor X6a, a možete ga pronaći u m:tel ponudi.

Osim što plijeni pažnju elegancijom, bilo da se radi o modelu noćno crne ili jezerske cijan boje, ovaj model je izuzetno izdržljiv, a ima i vrhunske karakteristike.

Veliki ekran, Honor FullView od 6,56 inča, rezolucije 720 x 1600, pruža ugodno cjelodnevno vizuelno iskustvo.

Pomoću trostrukog sistema zadnjih kamera snimićete vrhunske fotografije sa mnoštvom detalja, u širokim i krupnim kadrovima. Glavna HD kamera od 50 MP neće vas iznevjeriti ni noću, kada je osvjetljenje lošije. I prednjom od 5 MP uz samo malo vještine snimićete odlične selfi fotografije.

Da ne biste morali da brinete da vaše uspomene neće moći da stanu u telefon, Honor  X6a dolazi sa 4/128 GB memorije, uz mogućnost njenog proširenja do 1 TB pomoću MicroSD kartice. Zahvaljujući RAM Turbo tehnologiji, kako navode iz kompanije, u ovaj smartfon može da stane čak 28.000 fotografija, što zvuči gotovo nevjerovatno.

Oduševiće vas i snažnom baterijom kapaciteta 5000 mAh, sa kojom ćete bez ikakvih problema od jutra do mraka moći da uživate u brojnim mogućnostima ovog sjajnog telefona.

Više informacija o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, koje možete platiti i na rate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.