Honor X6A pruža izuzetno estetsko iskustvo 

Honor X6A je još jedan vrhunski telefon iz m:tel ponude.

Velika baterija, mnogo memorije i impresivne kamere samo su neki od aduta ovog atraktivnog uređaja koji pruža izuzetno estetsko iskustvo.

Ljubitelji društvenih mreža, dobrih filmova i igrica uživaće u svim tim sadržajima na 6,5 inčnom Honor FullView ekranu, rezolucije 720 x 1600 i stope osvježavanja od 90 Hz. Na njemu je smještena prednja kamera od 5 MP, kojom u dnevnim uslovima možete snimiti odlične selfije, dok zadnju stranu telefona Honor X6A krasi trostruki sistem kamera, među kojima je glavna od 50 MP.

Izvor fotografije: Honor

HD kamera snima pojedinosti u širokim i krupnim kadrovima, tako da ćete uvijek biti zadovoljni fotografijama i video snimcima.

Telefon pokreće Mediatek-ov procesor, u kombinaciji sa 4/128 GB memorije. Pošto više memorije znači i više slobode, telefon je kompatibilan sa MicroSD karticom od 1 TB. Više nećete biti pod stresom jer je memorija puna i morate da birate koje uspomene da zadržite, a kojih da se riješite da bi telefon normalno funkcionisao.

Iz kompanije naglašavaju da zahvaljujući RAM Turbo tehnologiji u telefonu možete da čuvate čak 28.000 fotografija, što je takođe vrlo impresivno.

Baterija je kapaciteta 5000 mAh. Ona će vam omogućiti da i dalje uživate u aktivnostima vani, bez razmišljanja o tome može li telefon izdržati vaš ritam.

Više informacija o modelu Honor X6A, koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.