Honor predstavio telefon koji možete nositi kao torbicu

Kompanija Honor na sajmu IFA u Berlinu predstavila je novi sklopivi pametni uređaj telefon-torbicu pod nazivom Honor V Purse.

Direktor kompanije George Zhao naglasio je da se radi o novom konceptu “Phone-to-purse” koji telefon pretvara u modni detalj, što korisniku pruža beskrajno mnogo mogućnosti za samoizražavanje.

Radi se o nosivoj “torbici” luksuznog dizajna, koja je zapravo telefon vrhunskih performansi koji je, kada je zatvoren, tanji od 9 mm.

Kako bi bila što praktičnija i pogodnija za različite prilike, telefon – torbica, odnosno njen spoljašnji ekran, može mijenjati izgled, a kompatibilna je i sa različitim kaišima, što je čini idealnim uređajem za sve ljubitelje mode i tehnologije.

Iz kompanije koja posluje u duhu zaštite životne sredine, te koristi obnovljive materijale, poručuju da cilj i jeste poticanje ekološki osviještenih potrošača da smanje potrebu za kupovinom više stvari koje imaju istu namjenu, u ovom slučaju kupovinom različitih torbi za različite odjevne kombinacije, kao i da biraju proizvode koji duže traju.

Iz Honor-a poručuju da Honor V Purse može da izdrži više od 400.000 otvaranja i zatvaranja, što garantuje dug vijek trajanja. Dakle, ovo je još jedan način uvođenja modernih tehnologija u svijet mode, koji već uveliko iz fizičkog prelazi u digitalni prostor.

Podsjećamo, vrhunske Honor uređaje možete pronaći i u m:tel ponudi.