Honor Magic4 Pro je spreman za globalno lansiranje

Honor-ov pametni telefon Magic4 Pro konačno stiže. 

To potvrđuje objavljivanje ovog uređaja na sajtu kompanije za tržišta Francuske i Velike Britanije, gdje je već najavljeno da će ovog mjeseca kupci moći da nabave kupone u vrijednosti od 100 evra kojima će za taj iznos spustiti cijenu telefona.

Inače, ranije je otkriveno da će ovaj sjajni pametni telefon koštati 1.099 evra. Sudeći prema ovim najavama, vlasnici kupona telefone će nabaviti po cijeni od 999 evra.

Kako navode iz Honor France-a, Magic4 Pro imaće sa svih strana zakrivljeni 6,81-inčni LTPO OLED ekran, sa brzinom osvježavanja od 120 Hz. Pokretaće ga Qualcomm-ov Snapdragon 8 Gen 1 čip, a imaće i bateriju kapaciteta 4.800 mAh, sa brzim punjenjem od 100 W.

S prednje strane nalazi se selfie kamera od 12 MP i 3D TOF senzor. Zadnju stranu telefona krasi okrugli modul sa tri kamere, od kojih su dvije od po 50 MP i jedna od 64 MP. Takođe, Honor Magic 4 Pro je vodootporan po certifikatu IP68.

Sudeći prema najavi kompanije, ovaj telefon na evropskom tržištu pojaviće se u crnoj i cijan boji, a nije isključeno ni da bi moglo biti i primjeraka bijele, zlatne i narandžaste boje.

S obzirom na to da se radi o vrhunskom uređaju, odličnih karakteristika, interesovanje kupaca sigurno će biti veliko. Na sreću, neće čekati još dugo.