Honor Magic 6 Pro se ističe u svim segmentima

Ako za neki uređaj možemo reći da je savršen – onda je telefon Honor Magic 6 Pro upravo takav. Naravno, nije jedini tog ranga na tržištu, ali svakako je jedan od najboljih koje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.

Ispod moćne spoljašnjosti kriju se moćne specifikacije, tako da korisnici kupovinom ovog telefona, koji u m:tel-u dolazi sa čak 12/512 GB memorije, mogu biti bezbrižni u kakvu god avanturu da se upuste. Honor Magic 6 Pro ima IP68 otpornost na prašinu i vodu, što znači da je sjajan saputnik na svim putovanjima, bez obzina na vremenske uslove.

Radi se o pametnom telefonu većih dimenzija, sa LTPO OLED ekranom od čak 6,8 inča, rezolucije 1280 x 2800 px, prilagodljive brzine osvježavanja 1-120 Hz, koji će biti vaš prozor u svijet u kojem su boje savršeno prirodne, a svaki detalj jasan i naglašen.

Izvor fotografije: Honor

Jedna od prvih stvari koju uočite kod ovog uređaja je sistem kamera smješten u prstenu koji mu daje posebnu dozu elegancije, ali i moći. S razlogom, jer senzori smješteni u njemu zaista prave moćne fotografije i video snimke.

Honor Magic6 Pro posjeduje glavnu kameru od 50 MP sa varijabilnim otvorom blende f/1.4 – f/2.0, te impresivnu periskopsku kameru od 180 MP, kao i ultraširokougaonu od 50 MP. Bez obzira da li je dan ili noć, da li mirujete ili ste u pokretu, sve što snimite izgledaće poput remek djela.

Dokazi kvaliteta ovog telefona su i procesor – Snapdragon 8 Gen 3 i baterija izuzetno velikog kapaciteta od 5600 mAh, s podrškom za žičano superpunjenje od 80 W i bežično od 66 W14.

Zahvaljujući mat teksturi, na ovom telefonu neće ostajati otisci prstiju niti mrlje, tako da ga doslovno ne morate ispuštati iz ruku.

Ukoliko želite saznati više informacija o ovom uređaju koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, posjetite web stranicu www.m:tel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.