Honor Magic 5 Lite osvaja na prvi pogled i dodir

Honor Magic 5 Lite je još jedan vrhunski telefon koji se našao u bogatoj m:tel ponudi.

Kada kažemo “osvaja na prvi pogled i dodir”, to nije samo fraza. U to će vas uvjeriti fotografije telefona Honor Magic 5 Lite, dok će susret sa njim još više povećati vaše oduševljenje.

Zakrivljena ivica 6,67–inčnog AMOLED ekrana, sa 1.07 milijardi boja, pruža osjećaj luksuza. Uređaj savršeno pristaje ruci, što je kod ovako velikih telefona izuzetno važno zbog praktičnosti korištenja.

Ekran ima stopu osvježavanja od 120 Hz, koja može biti različita za različite aplikacije i igrice, dok osvjetljenje od 800 nita obezbjeđuje jasnoću čak i pri izloženosti jakoj dnevnoj svjetlosti.

Zadnju stranu telefona krasi trostruki sistem kamera, među kojima se ističe glavna od 64 MP. Kvalitetni senzori omogućavaju vam da snimite vrhunske fotografije, na kojima će i najsitniji detalji doći do izražaja.

I prednja kamera od 16 MP pobrinuće se da na selfi fotografijama uvijek budete prikazani u najljepšem izdanju.

Savršen rad čak i kod najzahtjevnijih zadataka omogućava Qualcomm-ov procesor, u kombinaciji sa velikom količinom memorije. Konkretno, Honor Magic 5 Lite koji možete kupiti u m:tel-u dolazi sa kombinacijom 8/256 GB.

Jedna od najvažnijih stavki pri kupovini telefona je baterija. I tu je ovaj telefon sjajan. Kako navode iz kompanije, baterija je kapaciteta 5100 mAh i može da izdrži dvodnevno korištenje, što je impresivno.

Više informacija o ovom pametnom telefonu, koji u kompaniji m:tel možete platiti na rate bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.