Honor 90 Lite nudi mnogo

Honor 90 Lite nudi fantastične mogućnosti.

Vrhunske kamere, moćan čipset, ekran, baterija… Ovaj telefon stvoren je da oduševi već prilikom prvog korištenja.

Glavnom kamerom od 100 MP jednostavno ćete snimiti prava remek djela, koja ćete rado gledati na atraktivnom 6,7 inčnom ekranu zaobljenih ivica, koji donosi raskoš pravih boja i prilagođava se vašim očima. Vrhunski kvalitet zvuka donosi kino ugođaj, tako da je gledanje filmova i igranje igrica na telefonu Honor 90 Lite još zabavnije.

Dvostruki sertifikat za najviši kvalitet zvuka dovoljna je potvrda da je ovaj uređaj više od običnog pametnog telefona. To će najbolje znati da cijene ljubitelji muzike, koji bez slušalica i pametnog telefona ne idu nikuda, a kojih je danas mnogo.

Dobar telefon mora imati i dobar procesor i dovoljno memorije da bi funcionisao kako treba. Honor 90 Lite sve to ima.

Izvor fotografije: Honor

Procesor je vrhunski, MediaTek-ov, a model ovog telefona koji možete kupiti u m:tel-u dolazi sa kombinacijom memorije 8/256 GB. To, naravno, nije sve.

Iz kompanije poručuju da tehnologija Honor RAM Turbo može ostvariti maksimalni učinak ekvivalentan 13 GB radne memorije i time obezbijediti savršen rad telefona.

Dodaćemo još da je baterija kapaciteta 4500 mAh, a dolazi sa podrškom za Honor SuperCharge od 35 W.

Više informacija o ovom sjajnom telefonu, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, koje možete platiti i na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.