Honor 90 Lite – lagan, a moćan

“Poput pera na dlanu” – tako u Honor-u opisuju telefon Honor 90 Lite, koji je postao dio bogate m:tel ponude.

Sa glavnom kamerom od 100 MP, atraktivnim ekranom od 6,7 inča, zaobljenih ivica, sa zaštitom za oči, i moćnom baterijom, ovaj uređaj itekako ima šta da ponudi korisniku.

Honor 90 Lite posjeduje dvostruki sertifikat za najviši kvalitet zvuka, tako da pruža pravo bioskopsko iskustvo. Pokreće ga MediaTek-ov procesor, u kombinaciji sa 8/256 GB memorije, što je sasvim dovoljno prostora za skladištenje veće količine podataka.

Pametna tehnologija Honor RAM Turbo može ostvariti maksimalni učinak ekvivalentan 13 GB radne memorije i time obezbijediti besprijekoran rad, naglašavaju iz kompanije.

Pomenuli smo moćnu glavnu kameru od 100 MP. Ona omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija i video snimaka u svim uslovima. Savršene selfije snimićete pomoću prednje kamere od 16 MP, koja vas, takođe, neće razočarati.

Baterija ovog modela, koji pokreće operacioni sistem Android 13, takođe je impresivna. Ona je kapaciteta 4500 mAh, a dolazi sa podrškom za Honor SuperCharge od 35 W.

Više informacija o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, koje možete platiti i na rate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.