Hiljade sati vrhunskih serija i filmova uz m:tel IPTV

I naredne sedmice u okviru m:tel IPTV-ja očekuju vas raznovrsni sadržaji, a naša preporuka su:

Serija „Švindleri“ na Supetstar TV-u, čija je druga sezona počela sa emitovanjem proteklog vikenda, a nastavke možete da pratite svakog vikenda od 21.00 čas.

U preporođenu, procvalu Palanku, koja je taman zaboravila na priču o lozu i milionu  dinara, stižu crna udovica, genijalni početnik i kralj švindlera, svako sa svojim ciljem. Nova i  stara lica se prepliću, sukobljavaju, stvaraju saveze, uvlačeći u švindleraj čak i najnedužnije stanovnike Palanke, čime se i konačno briše ona tanka granica između „poštenih građana“ i  „poštenih prevaranata“.

U okviru Apollon videoteke možete pronaći mnoštvo dobrih filmova i serija. Dječiji i porodični filmovi su uvijek savršen izbor za zajedničke vikende u kući.

Ovog puta iz Apollon videoteke preporučujemo crtani film „Kuća Buka“. Linkoln Buka je jedanaestogodinji dječak, koji živi sa deset sestara. Uz pomoć najboljeg druga Klajda, Linkoln će pronaći nove načine kako da, iz dana u dan, preživi u tako velikoj porodici.

U nedjelju, 8. avgusta, od 20.00 časova na HBO vač očekuju Bredli Kuper i Lejdi Gaga, u filmu “Zvijezda je rođena”.

Kuper režira dramu koja je ujedno njegov rediteljski debi. U ovom originalnom prikazu priče o tragičnoj ljubavi, on glumi iskusnog muzičara, Džeksona Mejna, koji otkriva mladu muzičku nadu, ali se i zaljubljuje u nju. Ona je spremna da odustane od svog sna da postane poznata pjevačica… sve dok je Džek ne nagovori da stane ispod reflektora. Međutim, iako Alina karijera kreće uzlaznom putanjom, njihova veza se raspada, a Džek nastavlja da vodi borbu sa unutrašnjim demonima.

Ljubitelji dokumentaraca mogu da uživaju u novoj HBO dokumentarnoj seriji „Obama: U potrazi za savršenijim savezom“ koja je dostupna u HBO videoteci.

Kroz tri epizode, serija prati lično i političko putovanje američkog predsjednika Baraka Obame, dok se država hvata ukoštac sa svojom rasnom istorijom. Kombinujući razgovore sa njegovim kolegama, prijateljima i kritičarima, kao i dijelove njegovih govora i intervjua, serija počinje istraživanjem Obaminog djetinjstva i odrastanja, iz perspektive sina bjelkinje i oca afričkog porijekla, a nadalje analizira njegovo duhovno formiranje kroz generaciju afroameričkih lidera, kao i njegove težnje da Ameriku učini inkluzivnijim društvom. Kroz priču čovjeka koji je neporecivo vezan za istoriju te zemlje, „Obama: U potrazi za savršenijim savezom“ istražuje prošli i sadašnji nacionalni identitet.

 

Podsjećamo vas da ukoliko do kraja avgusta 2021. odlučite da postanete novi m:tel IPTV korisnik ili reugovorite postojeći paket, možete uživati u svim pogodnostima moderne televizije uz popust od 30% na cijenu tri mjesečne pretplate odabranog paketa. A kao bonus dobijate Apollon videoteku na besplatno korištenje do 31. oktobra 2021.